Klein mooi mens.
Durf te spelen

Wij zijn Kinderopvang Roermond, Maasgouw, Echt-Susteren. Met 30 locaties zijn we de grootste aanbieder van professionele kinderopvang in de regio.

Je kunt bij ons terecht voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor de leeftijden van 0 tot 12 jaar. Wij prikkelen kleine hartjes om uit te groeien tot grote geesten. Als partner van en voor jouw kind bieden we een veilige omgeving die zorgt voor een kansrijke ontwikkeling en optimale groei. Een plek die je kind aanmoedigt om te spelen. Waar het buiten de lijntjes mag kleuren en tegelijk ontdekt waar zijn grenzen liggen. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen aan het einde van de dag blij en tevreden naar huis gaan. Om dat te bereiken, werken we vanuit de volgende vier uitgangspunten:

Altijd dichtbij

Je vindt ons in de buurt. Letterlijk: we kiezen er bewust voor om in zoveel mogelijk wijken een vestiging te hebben. Dicht bij huis en dicht bij de basisschool, want we vinden het belangrijk een kind te zien in zijn hele omgeving. Maar dichtbij zijn gaat voor ons over meer dan fysieke afstand alleen. We zorgen voor korte lijnen met ouders en scholen. Dit nauwe contact ligt aan de basis van onze manier van werken, want samen staan we sterk.

We leren kinderen
actief experimenteren
en hun fantasie gebruiken.

Hand in hand

Opvoeden doe je niet alleen. Daarom noemen we onszelf een kindpartner. Samen met ouders en verzorgers, collega’s, scholen en omgeving leren we kinderen zich te binden aan anderen en de wereld om hen heen. Zo geven we hand in hand vorm aan de doorlopende leerlijn van 0 tot 12 jaar.

Elk talent telt

Zoveel mensen, zoveel talenten. We geven iedereen de ruimte om te groeien en te bloeien: baby, peuter, dreumes en schoolkind. Elk op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. We sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen en stemmen ons aanbod af op datgene wat zij nodig hebben. En wat geldt voor onze kinderen, geldt ook voor onze medewerkers. Talenten worden gezien, benut en doorontwikkeld. Niet alleen van 0 tot 12 jaar, maar een leven lang.

Bewust vrij spel

Op onze kindcentra is er veel aandacht voor bewust vrij spel. We stimuleren kinderen om te spelen, uit te proberen en zo te ontdekken wie ze zijn. Dat doen ze op een veilige en vertrouwde plek met altijd een pedagogisch medewerker in de buurt. Al spelend worden kinderen wijs. Zo ontdekken ze dat ze trots mogen zijn op dat wat hen uniek maakt. Maar ook dat uniek zijn niet betekent dat je alleen staat.

Schrijf
je in!

Durf te spelen. Meld je kind aan voor onze opvang en we nemen snel contact met je op.