Kinderopvang Roermond is per direct op zoek naar

Enthousiaste vrijwilligers

die onze professionele pedagogisch medewerkers ondersteunen bij de uitvoering van hun taken bij de Tussenschoolse Opvang op meerdere scholen in Roermond en Herten.

De Tussenschoolse Opvang wordt verzorgd van 11.45 uur tot 13.15 uur. Samen met collega’s zorgt de vrijwilliger voor een ontspannen en prettig overblijfuurtje voor de kinderen. Het opvangen van de kinderen tussen-de-middag is leuk en leerzaam.

We vragen de vrijwilliger minimaal 1 vaste dag per week beschikbaar te zijn voor een langere periode. Het is voor kinderen belangrijk dat zij zoveel mogelijk bekende gezichten zien. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met kinderen.

Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst en ontvangen een vergoeding van € 7,50 per dag.

Ben je enthousiast over het opvangen van kinderen op school, of wil je meer informatie, neem dan contact op met Pia Gilissen, vrijwilligerscoördinator, bereikbaar onder telefoonnummer 06-86 66 13 50 van maandag tot en met donderdag.

Wil je je inschrijven voor Vrijwilligerswerk op een van onze locaties, vul dan het formulier ‘Inschrijving Vrijwilligerswerk’ in en stuur dit naar onze afdeling Personeelszaken op het volgende adres: SKR Centraal Bureau, t.a.v. afdeling HRM, 6041 KB Roermond. De Vrijwilligerscoördinator van de locatie van jouw keuze, zal daarna telefonisch contact met je opnemen over je inschrijving.


Kinderopvang Roermond is per direct op zoek naar

Enthousiaste vrijwilligers

Met groene vingers voor het bijhouden van de groenvoorziening bij onze locaties en die het leuk vinden om klussen aan de gebouwen en inventaris uit te voeren.

Uiteraard kan de vrijwilliger goed omgaan met mensen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met zowel de kinderen als ouders en collega’s. Daarnaast is het van belang dat de vrijwilliger zowel kan samenwerken als in staat is om zelfstandig te werken. Je hebt kennis van groenonderhoud en uitvoeren van diverse klussen.

We vragen de vrijwilliger minimaal 1 vaste dag per week beschikbaar te zijn voor een langere periode. Vrijwilligers krijgen een vrijwilligersovereenkomst en ontvangen een vergoeding van € 2,50 per uur.

Wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk, dan kun je contact opnemen met Pia Gilissen, vrijwilligerscoördinator, bereikbaar onder telefoonnummer 06- 86 66 13 50 van maandag tot en met donderdag.

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven voor Vrijwilligerswerk op een van onze locaties, vul dan het formulier formulier Inschrijving Vrijwilligerswerk in en stuur dit naar onze afdeling Personeelszaken op het volgende adres: SKR Centraal Bureau, t.a.v. afdeling HRM, 6041 KB Roermond. We zullen dan telefonisch contact met je opnemen over je inschrijving.