24/7 opvang voor kinderen van ouders in cruciale beroepen

Wij regelen in samenspraak met de gemeenten Echt-Susteren, Roerdalen, Maasgouw en Roermond 24/7 opvang.

Werkt u in de zorg of een andere cruciale functie en heeft u vanwege de coronacrisis opvang nodig die u niet op een andere manier geregeld krijgt? Uw kind kan bij ons terecht. Wij verzorgen deze opvang met ervaren pedagogisch medewerkers op twee locaties:.

  1. Locatie Duizendpoot, Hubertusstraat 18 Echt
  2. Locatie ’t Notedopje, Spoorlaan Noord 107 Roermond

De opvang is voor kinderen van 0-12 jaar. In een veilige omgeving zijn o.a. bedden, warme maaltijden en ICT-voorzieningen voor onderwijs op afstand beschikbaar.

Aanmelden of vragen? Wij zijn bereikbaar op tel. 0475-337049 (buiten kantoortijden enkel voor acute opvang binnen 24 uur) of via email: sales@krmd.nl. Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Die worden verrekend met de overheid.


Inschrijven noodopvang cruciale beroepsgroepen


Sluiting kinderopvang i.v.m. overheidsmaatregelen coronavirus

De reguliere kinderopvang is t/m 6 april gesloten vanwege het besluit van de overheid om de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Een uitzondering hierop vormt de opvang voor kinderen waarvan ouders/verzorgers werkzaam zijn in cruciale beroepen. Hiervoor hebben wij een 3 tal locaties opengesteld:

  • KC Ot en Sien, Putkamp 8, 6049 AK Herten
  • KC Kids Castle, Henri Tijssenstraat 62, 6042 BZ Roermond
  • KC De Graeff, Graaf 29b, 6101 CC Echt

Stichting Kinderopvang Roermond, Echt-Susteren en Maasgouw

Bent u op zoek naar professionele opvang voor uw kind? Een opvanglocatie waar uw kind samen met andere kinderen kan spelen, zich kan ontwikkelen en plezier kan maken? Dan heten wij u graag van harte welkom bij Stichting Kinderopvang Roermond, Echt-Susteren en Maasgouw.

Meer over onsvolg ons op facebook

inloggen bij Isy